Mat- & vinprovning skaldjur

Mat- och vinprovning: Tema skaldjur

*Fullbokat*

Våra efterlängtade mat- och vinkvällar är tillbaka i februari! Sista lördagen varje månad får du avnjuta mat och vin i kombination hos oss på Äggaboden. Varje mat- och vinprovning har sitt eget tema med allt från land, region till råvara och producent.

I februari sätter vi fokus på skaldjur som styr kvällens mat- och vinprovning. Du får testa och uppleva 6 olika viner i kombination till 6 rätter. I köket står vår kock Lorenzo för maten och under vinprovningen blir du guidad av Anna-Lena och Bosse.

Bjud med vänner, kollegor eller familj för en helkväll med god mat och dryck! Tänk på att bokning krävs och att vi tar in begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

 

Bokning

bokning@aggaboden.se eller 0457-36142

Pris: 1050 kr/person

Begränsat antal platser.

Publicerades: 15 januari 2022

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer